connect | vragen aan jou

connect | vragen aan jou

Allereerst de beste wensen voor 2021! Dat het maar een heel mooi & sprankelend jaar mag worden.
Het begin van het nieuwe jaar is altijd een mooi moment om vooruit te kijken maar ook om terug te blikken.

Eind van deze maand bestaan we alweer 5 jaar (houdt de nieuwsbrief en socials in de gaten want dat gaan we vieren met een mooie winactie) en zijn we het laatste anderhalve jaar enorm gegroeid. Een goed moment om even te inventariseren hoe het gaat, wat beter kan en te kijken of onze producten nog passen bij onze missie.

 

benieuwd naar jouw ervaringen

maison KOOS is een online concept store die een gevarieerd en duurzaam assortiment van kleine labels wil bieden, die vooral in kleine oplages en milieuvriendelijke wijze produceren. 

We zijn heel erg benieuwd hoe jij dit ervaart en misschien heb je nog goede tips of ideeën voor ons om dit te verbeteren op het gebied van ons assortiment, duurzaamheid of andere zaken. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld met vragen over maison KOOS en jouw beleving van onze online concept store. Het zou superfijn zijn als je even de tijd neemt en deze wil invullen.

 

bedankt voor het invullen 

Alvast hartelijk dank voor het beantwoorden van deze vragen. Omdat we enorm geholpen zijn met jouw antwoorden verloten we als dank een leuke prijs onder de deelnemers. Wil je ook kans maken op €25,- shoptegoed laat dan aan het einde van de enquête je e-mailadres achter*. De winnaar wordt 31 januari a.s. bekendgemaakt en ontvangt bericht via e-mail. 


Liefs Kirsten

PS: het kan zijn dat deze enquête op mobiel niet helemaal goed zichtbaar is. Soms lukt het om je scherm te draaien. Anders vind je de vragenlijst hier.

 
* als je hier je e-mailadres achterlaat is dat uitsluitend om je te informeren of je het shoptegoed van €25,- hebt gewonnen.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Copyright 2021 maison KOOS Powered by Lightspeed
iDEAL PayPal Bancontact / Mister Cash bunq Gift card Giropay Belfius KBC SOFORT Banking
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »