this is me | meer over het gezicht achter maison KOOS en een leuke winactie

this is me | meer over het gezicht achter maison KOOS en een leuke winactie

Deze maand bestaan we alweer 3 jaar. Tijd om het gezicht achter maison KOOS aan je voorstellen.

Ik ben Kirsten Oosterwaal, alweer 10 jaar getrouwd met de liefste en moeder van 2 leuke maar eigenwijze kinderen van 5 en 8 jaar. We wonen in het mooie Brabant, dicht bij de bossen en duinen en de Efteling, waar we regelmatig te vinden zijn.  In mijn vrije tijd ga ik regelmatig sporten, not a sporty type, maar hé het is goed voor me! Liever ga ik lekker uit eten. Ik kan echt genieten van een avond in een fijn restaurant met heerlijk eten en goede gesprekken met mijn man en vrienden.

Het is dat we het hier zo fijn hebben en we onze familie en vrienden dichtbij ons hebben, maar anders zou ik aan zee wonen. Ik houd enorm van het strand en de zee. Niet alleen in de zomer, maar ook in het najaar of de winter loop ik graag langs het strand, even met mijn voetjes in het water. Dan kom ik tot rust…even mijn hoofd leeg in ons leuke maar o zo drukke leven.

this is me
Het idee voor maison KOOS ontstond tijdens onze huwelijksreis waar ik een prachtig Grieks merk ontdekte dat in Nederland nog niet verkrijgbaar was. Hier wilde iets mee doen, een webwinkel beginnen met dit merk en aangevuld met allerlei andere fijne producten die je niet in op iedere straathoek zou vinden. 

In eerste instantie bleef het bij een idee en het mooie Griekse merk was inmiddels al lang & breed in Nederland verkrijgbaar. Maar na jarenlang gewerkt te hebben in de retail en de commerciële dienstverlening, was ik toe aan iets nieuws. Het zaadje dat destijds in Griekenland werd geplant kwam weer tot bloei. Eind januari 2016 ging maison KOOS live: een webshop vol zorgvuldig geselecteerde producten van goede kwaliteit met een duurzaam karakter die een leven lang meegaan. maison KOOS is eigenlijk een verlengstuk van mijn persoonlijkheid. Ik doe op deze manier zelf ook mijn aankopen, de basis van mijn kleding zijn mooie stukken die na er na jaren nog steeds goed uitzien: geen trenditems die je na één seizoen niet meer aankunt. En ook in mijn interieur ga ik voor eenvoudig maar tijdloos en van een goede kwaliteit. En ja tuurlijk vul ik dat wel aan met leuke dingen die op dit moment on-trend zijn, maar dat is altijd maar een klein deel van mijn garderobe of interieur.

Duurzaamheid is voor mij en dus ook voor maison KOOS een belangrijke graadmeter. We willen iets bijzonders en tijdloos verkopen, maar wel op een zo eerlijk mogelijke manier. Daarom zoeken we onze producten ook graag uit op een zo milieuvriendelijk mogelijke productie, het liefst handgemaakt en met het gebruik van natuurlijke materialen.

this is me | winpakket

GIVE AWAY GESLOTEN
Nu bestaan we alweer 3 jaar èn ben ik 5 februari jarig. Reden voor een klein feestje en wie jarig is trakteert natuurlijk! En dat doen we met een hele leuke winactie. Allereerst krijg je bij je bestelling vanaf € 50,- leuke stationery van Ontwerpduo* cadeau en kun je kans maken op een heel fijn cadeaupakket met leuke items van maison KOOS.

Wat kun je winnen? Het cadeaupakket van meer dan €80,- bestaat uit de Treasure Tin, LIEFKE magazine heerlijke handzeep en een set superleuke all-in-one kaarten. Daarnaast krijg je een bon met shoptegoed t.w.v. €25,-! Hoe leuk is dat!

Hoe doe je mee?  Op onze Instagram en Facebookpagina vind je een post over deze winactie. Like dit bericht op een van deze pagina’s en ik zou het leuk vinden om te horen waarom je dit pakket zou willen winnen. Ik heb nu zoveel over mezelf verteld ik ben ook benieuwd naar jou. Het delen van dit bericht, onze Facebook- of Instagrampagina volgen en vrienden die je dit pakket ook gunt taggen is superlief maar geen verplichting om deel te nemen.

Maar... bestaande en nieuwe lezers van onze nieuwsbrief maken wel dubbel zoveel kans om deze prijs te winnen!** Wil jij dat ook? Meld je dan hier aan. De actie loopt van 27 januari tot 5 februari a.s. Op die dag maken we de winnaar van bekend onder deze blog en in via social media natuurlijk.

Superleuk als je meedoet en veel succes!

Liefs Kirsten

*In de periode van 27 januari t/m 5 februari a.s. en zolang de voorraad strekt.
** Doe mee met de actie op Instagram of Facebook zoals omschreven. Ben je ingeschreven als lezer van onze nieuwsbrief, dan gaat je naam 2x in de pot met lootjes. 

 

Reacties

 1. Kirsten Kirsten

  Hoi allemaal,

  Leuk en bedankt dat jullie allemaal meegedaan hebben! De winnaar is inmiddels bekend. Het is Typischt geworden (deelnemer via instagram) Gefeliciteerd & veel plezier van het cadeaupakket!

  Liefs Kirsten

 2. Eva Laura Eva Laura

  Wat een heerlijke producten . Duurzaamheid is ook heel erg belangrijk voor mij . Ik hou van natuurlijke producten . Ik maak graag kans op dit pakket. Ik zou deze verwenproducten met mijn moeder delen .

 3. Anita H. Anita H.

  Zeer leuke en bruikbare spullen, meer kan ik daar niet over zeggen. En zo'n shoptegoed, daar weet ik ook wel raad mee.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Copyright 2019 maison KOOS Powered by Lightspeed
iDEAL PayPal Bancontact / Mister Cash SOFORT Banking bunq Gift card
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »