Giftguide 

Met deze 3 handige giftguides kies je makkelijk mooie & duurzame cadeaus voor een heerlijk avondje met familie of vrienden. Bestel niet te laat, zodat je cadeau op tijd in huis is.

Fijne Feestdagen ♡  Blijf gezond 

 cadeaus tot € 15,-


cadeaus tot € 30,-


cadeaus tot € 30,-


cadeaus vanaf € 30,-

cadeaus vanaf € 30,-
FAQ FEESTDAGEN 


Er wordt dit jaar nog meer dan andere jaren online geshopt en is het erg druk bij PostNL. Het kan zijn dat je bestelling net iets langer onderweg is dan normaal, houdt daar rekening mee. Helaas hebben we geen invloed op de bezorging, maar we kunnen wel zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk bij de PostNL is. Check onderstaande data om te zien wanneer je pakketje uiterlijk verstuurd wordt. Alleen van toepassing voor Nederland, voor bestellingen naar het buitenland, bestel graag zo snel mogelijk.*

◊ Kerst: uiterlijke besteldatum 18 december. Deze gaan vrijdag en zaterdag zeker nog de deur uit. Daarna  blijven we jullie bestellingen natuurlijk verzenden, maar dan wordt het echt heel spannend of het nog op tijd aankomt voor de Kerst. 

◊ PostNL verhoogt de prijzen voor verzending in de piekperiode voor de Feestdagen.
Geen nood, deze kosten nemen wij voor onze rekening.

◊ Kies je voor bezorging bij een PickUp Point -  let er dan op dat je een punt kiest die open is. Gezien de nieuwe maatregelen, zullen er een aantal PickUp Points gesloten zijn. 

◊ Wist je dat je een pakje ook rechtstreeks naar de ontvanger kunt sturen? Vul het adres in bij het verzendadres en laat een persoonlijke boodschap achter bij de opmerkingen. Zetten wij dat op een mooi kaartje.

◊ Wij pakken alle bestellingen altijd al mooi in, maar wel soms bij elkaar. Heb je iets wat apart ingepakt mag worden. Geen probleem laat het weten via de opmerkingen in het afrekenscherm.

◊ Toch aan de late kant met bestellen en twijfel je of je pakketje nog op tijd is? Kies dan voor een maison KOOS cadeaubon. Deze is verkrijgbaar in waardes tussen de €5,- en de €100,- en ontvang je na bestelling direct in je mailbox. Uitprinten en mooi inpakken = een superleuk cadeau.

◊ Vind je onze kerstsfeer ook zo mooi! Hiervoor zijn we een samenwerking aangegaan met illustrator (en lieve vriendin) Larissa M Smits. Naast deze mooie huisstijl ontwierp ze ook een prachtige, luxe  bewaarkaart voor ons. Deze limited edition, op A6 formaat, wordt vanaf maandag 16 december met iedere bestelling meegestuurd. Zolang de voorraad strekt natuurlijk.

◊ In de periode tussen Kerst en Oud & Nieuw (24 december t/m zondag 3 januari zijn we aanwezig, maar doen we het even rustiger aan. Bestellingen kunnen wat later verstuurd worden dan je gewend bent. Heb je dringend iets nodig, neem dan even contact op.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »