bijzondere tijd

 

Het zijn bijzondere tijden met deze corona-crisis. Verplicht thuiswerken, kinderen niet naar school en zo min mogelijk contact met andere mensen en als je dat al doet, dan op gepaste afstand. Mis jij je familie en vrienden ook zo? Van een leuk gebaar, vrolijkt iedereen wel op. Zo lag er afgelopen weekend een fijn bosje bloemen voor de deur, kreeg ik heerlijke huisgemaakte limoncello en vonden we een lief kaartje in de brievenbus. Dat doet echt wel even goed. 

stuur een kaartje

 

Wil jij ook iemand verrassen met een lief bericht? Dan gaan we het je makkelijk maken. Normaal doen we al een mooi ansichtkaartje bij onze bestellingen. Maar nu plakken we er alvast een postzegel op, hoef je alleen nog een berichtje te schrijven, adres erop en naar naar de brievenbus te lopen (heb je meteen wat beweging gehad). Dus geen excuses meer en stuur die kaart en maak iemand blij. 

Wist je trouwens dat je een bestelling van maison KOOS ook direct naar iemand anders kunt laten versturen? Wel zo makkelijk, nu je niet meer zo makkelijk bij iemand op bezoek kunt gaan. Hoe je dat doet:

- Vink bij het afrekenen "verzend naar een ander adres" aan.
- Vul daar de adresgegevens van de ontvanger in.
- Optie: laat je bij opmerkingen een persoonlijke boodschap achter? Dan schrijven wij dit op zo'n mooi kaartje en zorgen we dat dit bij de bestelling wordt gedaan.

Het is maar een kleinigheidje maar we willen zo een positieve vibe geven tijdens deze corona-crisis. We hopen dat jij en iedereen in je omgeving gezond zijn en blijven. 

Liefs Kirsten 

#staysafe #staysafe #bekind

 

www.maisonkoos.nl

NB: actie loopt t/m zondag 7 juni a.s. 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Copyright 2020 maison KOOS - Powered by Lightspeed
iDEAL PayPal Bancontact / Mister Cash SOFORT Banking bunq Gift card Giropay Belfius KBC
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »