Blog & nieuws | maison KOOS

repair | vier de imperfectie

Ik had ‘m al bijna besteld… een nieuwe mooie shiny fiets, want oh boy die had ik echt nodig. Omdat ik niet kon kiezen welke kleur het moest worden, stuurde ik wat foto’s naar een vriendin met de vraag welke zij het mooist vond. Haar reactie: “Maar jij hebt toch een mooie fiets?” En toen begon het te knagen. Daar ging ik met mijn conscious en sustainable living

no sale | waarom je bij ons geen uitverkoop ziet

Deze week is het Black Friday, een uit de VS overgewaaide hype, waarbij winkeliers je met superhoge kortingen proberen te verleiden om vooral bij hen te gaan shoppen. Items die je vaak helemaal niet nodig hebt en dus eigenlijk helemaal niet van plan was om te kopen. Hoe dan vraag ik me vaak ook nog af, waar doen ze het van? Want als relatief kleine onderneming kunnen wij ons dergelijke kortingen echt niet veroorloven.

clean in style | een schoon huis met de November Challenge

clean in style | een schoon huis met de November Challenge

Met oktober achter de rug komen de feestdagen nu wel heel snel in zicht. Sinterklaas maakt zich klaar om richting Nederland te komen en voor de mensen die niet kunnen wachten…het is nog maar 54 dagen tot Kerst. Wat associeer je nu eigenlijk met Kerst? Uiteraard denken we aan lekker (en veel) eten met Kerst, geschenken onder de boom en gezellige familietradities.

autumn | 5 tips voor een heerlijke herfst!

autumn | 5  tips voor een heerlijke herfst!

Yes - het is weer herfst! Begrijp me niet verkeerd hoor, ik houd van de zomer en die mag van mij van mei tot september duren… maar ik houd ook wel echt van de wisseling van de seizoenen. Op een bepaald moment wil ik weer naar binnen. Op stormachtige herfstdagen de haard en kaarsjes aan en gezellig met het gezin of vrienden bij elkaar, spelletje doen of lekker samen eten.

Copyright 2020 maison KOOS Powered by Lightspeed
iDEAL PayPal Bancontact / Mister Cash bunq Gift card Giropay Belfius KBC SOFORT Banking
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »