Blog & nieuws | maison KOOS

plant it | in 3 stappen je eigen kruidenthee laten groeien

Heb je die heerlijke kruidenthee van Rhoeco op, gooi het potje dan niet weg! Het is nu tijd om te planten. Aan de onderkant van het deksel vind je namelijk een stickje met biologische kruidenzaden van enkele van de kruiden die in de melanges gebruikt worden. Je leest in dit blog hoe je in 3 stappen zelf je eigen kruidenthee kunt groeien.

wedding | de 5 leukste cadeaus voor het bruidspaar dat alles al heeft

wedding | de 5 leukste cadeaus voor het bruidspaar dat alles al heeft

We zitten midden in het trouwseizoen, zo leuk altijd die bruiloften. Afgelopen september waren we nog daggast op een festivalstijl bruiloft midden in de bossen – zo’n ontzettend mooie dag ♡. Voel jij je ook altijd een beetje vereerd als je er een hele dag bij mag zijn? Maar wat geef je nou aan het bruidspaar dat alles al heeft?

moederdag | 3 tips voor een origineel cadeau

moederdag | 3 tips voor een origineel cadeau

Jaaah het is weer bijna Moederdag. Fijn even de liefste mama’s en schoonmama’s in het zonnetje zetten en goed verwennen. Maar ja, wat ga je ze geven .. alweer een bosje bloemen of een flesje wijn of wordt het een origineel cadeau dit jaar? We hebben voor jou een aantal leuke tips geselecteerd om het dit jaar eens wat anders te doen en verrassend voor de dag te komen. 

Copyright 2019 maison KOOS Powered by Lightspeed
iDEAL PayPal Bancontact / Mister Cash SOFORT Banking bunq Gift card Giropay Belfius KBC
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »