Blog & nieuws | maison KOOS

Moeder | 4 fijne pakketten voor de liefste moeder

Moeder | 4 fijne pakketten voor de liefste moeder

Op zondag 9 mei a.s. is het weer Moederdag. Een mooi moment om je moeder of schoonmoeder eens goed te verwennen. Maar -oh boy- soms is het best lastig om een origineel cadeau te verzinnen. Om je een handje te helpen hebben we een aantal leuke sets samengesteld; je (schoon)moeder een mooi cadeau en jij in één keer klaar.

voorjaarsschoonmaak | zo doe je dat!

voorjaarsschoonmaak |  zo doe je dat!

Het is weer lente! De zon komt vaker tevoorschijn en opeens zie je dat de ramen wel heel vies zijn en die heerlijke zonnestralen belichten het stof nog maar eens extra goed. En dus is het tijd voor een ouderwetste voorjaarsschoonmaak. En zeker nu we meer thuis zijn dan ooit is het superfijn om een schoon en opgeruimd huis te hebben. Het geeft je rust in deze rare tijden. Maar hoe pak je dat nou aan?

De 5 leukste cadeautjes door de brievenbus

De 5 leukste cadeautjes door de brievenbus

Over 2 weken is het alweer zover en is het 5 december. Pakjesavond: een avond vol ouderwetse gezelligheid en samenzijn met je familie. Maar misschien ziet deze avond er dit jaar voor jou wel heel anders uit, dan je het normaal zou vieren en kan niet iedereen erbij zijn. Je weet dit jaar niet hoe het loopt. Ook al zijn sommigen er niet bij, het is natuurlijk wel leuk om ze te verrassen met een lief brievenbuscadeautje.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Copyright 2021 maison KOOS Powered by Lightspeed
iDEAL PayPal Bancontact / Mister Cash bunq Gift card Giropay Belfius KBC SOFORT Banking
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »