free | gratis verzending van je bestelling vanaf €50,- binnen NL
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

goede voornemens | part II

goede voornemens | part II

Aan het begin van dit jaar schreven we een artikel over goede voornemens en hoe ze vol te houden. Ik had er ook zelf ook een aantal.

Zoals je toen misschien hebt gelezen moeten er echt wat van die Coronakilo’s af en wil ik meer bewegen. Maar hoe dan… WeightWatchers, een crashdieet, gaan hardlopen? Mezelf kennende haak ik dan na een week alweer af. 

Toen kwam ik op Instagram een leeftstijlprogramma tegen. Een heel fijn no nonsense programma waarmee je een halve kilo tot een kilo per week mee kunt afvallen zónder dat je daar heel veel voor moet laten. Sterker nog je mag best veel eten. Lifestylcoach Jildou (no spon) begeleid je in 10 weken naar een gezondere levensstijl. Dit doet ze o.a. met een soort podcast die je al wandelend kunt beluisteren (hoppa 2-in-1!) en er daarna mee aan de slag kunt. Ook zijn er 5 live sessies waarin je tips & tricks krijgt om gemotiveerd te blijven. Ik ben nu 2 weken bezig en al ruim 1 kg kwijt en de gezondheidsapp van mijn telefoon weet niet wat het overkomt met al die stappen die er geteld moeten worden ;-). En dit is superfijn te combineren met het sporten in een warmtecabine, wat ik al een tijdje doe (ook no spon, gewoon snel en efficient sporten, houd ik van).

 

goede voornemens


Eigenlijk is dit programma dus voor mij het maatje, zodat je het niet alleen hoeft te doen. Daarnaast probeer ik regelmatig te wandelen met een vriendin. Heerlijk al lopend bijkletsen is echt geen straf.


Schrijf het op

Om e.e.a. wat tastbaarder te maken heb ik mijn doelen genoteerd natuurlijk. Ik schafte al een prachtige werkplanner aan bij Papertime en die heeft dus ook hele fijne printables van bijvoorbeeld een fittracker. Superhandig om bij te houden of je genoeg water drinkt, je (afval)doelen en voortgang te noteren. En die past dus handig in die planner die ik niet alleen gebruik om mijn werk te plannen, maar ook om privé- en zakelijke afspraken lekker overzichtelijk te houden. Nou is dit een hele uitgebreide planner, maar misschien heb je liever een agenda op A6 formaat of juist een grote wandkalender. Check al onze planners hier.

planners


En genoeg waterdrinken wordt echt een makkie met de bekers en flessen van koper van Forrest & Love. Ik heb zo'n mooie beker eigenlijk altijd op de aanrecht naast de kraan. Zo pak je makkelijk even tussendoor een beker water. En een van die prachtige flessen staat nu naast me terwijl ik dit blog schrijf, maar neem ik mee natuurlijk ook mee als ik ga wandelen. Loop ik ook nog eens stijlvol door het bos. 

Dus al met al ben ik best goed bezig, al zeg ik het zelf. Hopelijk heb ik je kunnen inspireren om jouw goede voornemens lekker vast te kunnen houden, want ik weet dat het echt niet altijd makkelijk is. Dus vergeet ook vooral niet om het af en toe even los te laten en jezelf te belonen als je jou doel(en) hebt gehaald. 


koperen waterfles
over de auteur - Kirsten Oosterwaal

Kirsten is het gezicht achter maison KOOS . Samen met haar man en 2 kinderen woont ze in Brabantse Waalwijk. Graag deelt ze hier tips en ideeën op het gebied van interieur en duurzaamheid. Ze houdt van koffie, yoga, lezen, snowboarden, nintendo en lekker (uit)eten of borrelen met friends & family ♡

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »