free | gratis verzending van je bestelling vanaf €50,- binnen NL
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

spring is here | aan de slag!

spring is here | aan de slag!

Yes de lente is begonnen! Word jij er ook zo blij van? Ik wel hoor. Begrijp me niet verkeerd ik houd van de wisseling van de seizoenen, na de (liefst een hele lange) zomer vind ik de herfst en de winter ook wel weer lekker.

Lekker van dat stormachtige weer, terwijl je na een fikse wandeling bij de open haard kruipt of lekker dollen in de sneeuw (oké oké ik heb misschien wel een beetje een romantische kijk op het Nederlandse weer…). Maar nu we al een paar dagen van dat fijne weer hebben gehad dan begint het toch wel te kriebelen hoor… ramen en deuren open … lekker die frisse lucht naar binnen!


schoonmaak

En ja, ook ik ga voorzichtig aan de voorjaarsschoonmaak. Kasten moeten opgeruimd en alles mag eens lekker worden afgesopt. Gelukkig ben ik gezegend met een fijne hulp in huis, zodat je het lekker samen kan doen. Dat motiveert wel want meestal ben ik er halverwege wel klaar mee, maar met zijn tweeën is het een stuk gezelliger en voor je het weet ben je klaar.Wat ik zeker ga proberen zijn die nieuwe bubble buddies van Foekje Fleur. Een superleuk zeepbakje, reisdoosje en zeeprasp in één. De bubble buddie is gemaakt van gerecycled plastic in een frisse kleur en komt met een stuk organische huishoudzeep. Als je dekseltje van het bakje omdraait heb je een rasp. Hiermee kun je deze lekker geurende zeep raspen om er vervolgens een heerlijk ouderwets sopje van te maken. Hoe fijn is dat!

En als het huis schoon is, vind ik het altijd leuk om met de meubels te gaan schuiven. Accessoires een nieuw plekje geven, bloemen in een vaas en nieuwe planten in huis. Van bloemen en planten frist je huis altijd zo van op. Want planten zijn niet alleen leuk om naar te kijken maar ze filteren ook de lucht in huis. Hierdoor kun je beter conctreren, efficiënter werken en kun je minder last krijgen van hoofdpijn en droge ogen. Dus ook op je (thuis)kantoor is een kamerplant geen overbodige luxe. Bij Studioplant kun je heel eenvoudig online je planten bestellen en lees je meer over welke plant bij je past of hoe je ze verzorgt. 

Ook wordt het misschien tijd voor wat nieuwe foto’s in de lijstjes. Zo heb ik ook altijd 2 lijsten staan met een mooie tekening van de kinderen, die ik dan om de zoveel tijd vervang. De kinderen vinden dat superleuk en mama heeft een elegante oplossing voor al dat knutselgeweld!
Zo als ik dat teruglees dan heb ik nog een boel te doen, dus ik ga maar snel aan de slag! Des te sneller kan ik lekker naar buiten, het zonnetje in.  En jij, ga jij ook aan de voorjaarsschoonmaak of wat is jouw Lente-ding? In ieder geval … geniet ervan!

Check hier onze lente-inspiratiepagina www.maisonkoos.nl/nl/lente/

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »