free | free shipping on your order from €50 within the Netherlands
Go to wishlist Wishlist

Shopping cart

Your cart is currently empty

blue monday? niet met deze tips

blue monday? niet met deze tips

Hoe gaat het met je? Zit je ook een beetje in een winterdipje? Dan hebben wij op deze Blue Monday leuke tips voor je

Kwam je een beetje moeilijk op gang deze maandag en zit je niet helemaal lekker in je vel? Dan heb je in ieder geval een paar symptomen van Blue Monday te pakken! Blijf niet hangen in dit lusteloze gevoel en laat je oppeppen door deze vijf tips!


waarom blue monday?

Eigenlijk is het blèh-gevoel wel een beetje te verklaren; de feestdagen zijn voorbij en we gaan minder naar buiten omdat de zon zich niet zo vaak laat zien. Om nu meteen een reis naar de zon te boeken is ook weer zowat, vandaar deze 5 tips om deze dag iets blijer door te komen.


stel je goede voornemens bij

Ben je iets te enthousiast aan de gang gegaan met diëten, sporten, gezond eten of een ander goed voornemen? Wees niet te streng voor jezelf en stel je doel bij, zo hou je het langer vol. Werk er in kleine stapjes naar toe, schrijf je vorderingen op en beloon jezelf als je weer een stapje in de goede richting gegaan bent! In dit blog lees je meer tips om die goede voornemens wel vol te houden.


kook je favoriete maaltijd

Eet vandaag wat je het allerlekkerst vindt en tel even geen calorieën, morgen is er weer een dag! Ben je geen held in de keuken, laat dan je favoriete maaltijd bezorgen. Ook leuk, waag je eens aan een recept dat je nog nooit hebt gemaakt. Op Proef Japan vind je een heleboel inspiratie. Deze gyoza bijvoorbeeld lijken me heerlijk en ook erg leuk om te maken.


kijk iets vrolijks

Zelf kan ik nog steeds enorm lachen om Friens of een New Girl en sommige Nederlandse of Engelstalige stand-up comedy. Jij hebt vast ook je favorieten, geef ze vandaag even extra aandacht! En anders binge gewoon je favoriete serie…ook fijn.


ga aan de grote schoonmaak

Niets geeft je een beter gevoel dan een opgeruimd en schoon huis. Bedenk welke ruimte je aan wil pakken, zorg voor fijne schoonmaakproducten en leef je uit. Gooi spullen weg waar je niet meer blij van wordt volgens de Marie Kondo methode en berg losse items op in een mooie mand. Bij Interior Delights vind je bijvoorbeel deze mooie manden gemaakt van jute met leer. Ideaal voor bijvoorbeeld handschoenen en sjaals in de gang of die losse knuffels op de kinderkamer. 

Gooi als het weer het toelaat lekker de ramen open en zet je favoriete playlist op 10, dat helpt vast. En als je dan klaar bent geeft dat vast een goed en voldaan gevoel. En vergeet niet om daarna die fijne opgeruimede ruimte lekker stylen met een nieuwe kandelaar of vaas natuurlijk ;-)


doe mee met deze winactie. 

Update: 01.02.2022: deze winactie is gesloten en de gelukkig winnares heeft haar pakket ontvangen. 

Deze laatste tip is zeker niet de minste, want Roppongi, Interior Delights, Jaylaa Jewelry en maison KOOS hebben een superleuk winpakket t.w.v. ruim € 100,00. samengesteld om jou uit je dipje te halen. Je mag trouwens ook meedoen als je geen enkele last van de blues hebt hoor!  In dit fijne pakket vind je o.a. een mooie marmeren tray van interieurwebshop Interior Delights, een overheerlijke geurkaars van online conceptstore maison KOOS, prachtige oorbellen van sieradenwebshop Jaylaa Jewelry en een handige opbergtoren voor sieraden van Japan webshop Roppongi. Als dat geen fijne zonnestraal op deze blauwe maandag is!

En zit je echt niet lekker in je vel praat er dan over met je dierbaren, je bent echt niet de enige met een winterdepressie. 

hoe werkt het

Vul het onderstaande formulier in waarmee je toestemming geeft aan deze 4 webshops om met je in contact te komen via hun nieuwsbrief of andere e-mailmarketing activiteiten. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen (vinden we wel jammer) door op de afmeldlink te klikken in elke e-mail die je van ons ontvangt. *De winactie loopt van maandag 17 januari 2022 t/m zondag 30 januari 2022. De winnaar wordt willekeurig gekozen en geïnformeerd nadat de winactie is afgelopen. Je vindt de winnaar ook terug via onze socials.

Leuk als je ons daar volgt maar heeft geen invloed op je winkans.

Deze winactie is alleen toegangelijk voor mensen met een postadres in België en Nederland. 

* Bezoek onze websites voor meer informatie over onze privacy policies. Door deelname aan deze giveaway ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.over de auteur - Kirsten Oosterwaal

Kirsten is het gezicht achter maison KOOS . Samen met haar man en 2 kinderen woont ze in Brabantse Waalwijk. Graag deelt ze hier tips en ideeën op het gebied van interieur en duurzaamheid. Ze houdt van koffie, yoga, lezen, snowboarden, nintendo en lekker (uit)eten of borrelen met friends & family ♡

 

Comments

  1. Lisette Kleiweg Lisette Kleiweg

    Wat leuk, inderdaad een opkikker in de lange, donkere (en saaie) januarimaand, ik heb ook enthousiast meegedaan !

Leave a comment
* Your email address will not be published
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »