holidays | We are on holiday from July 8 to July 24. No orders will be shipped in this period
Go to wishlist Wishlist

Shopping cart

Your cart is currently empty

no sale | waarom je bij ons geen uitverkoop ziet

no sale | waarom je bij ons geen uitverkoop ziet

mijn mailbox loopt over van de mails met sale hier en uitverkoop daar en ook in de stad kun je er niet om heen. Begrijpelijk misschien in deze tijd, omdat men toch nog iets van omzet wil inhalen na deze rare tijden en de lockdown. Maar eigenlijk is het al jaren zo en het lijkt wel of er altijd wel ergens een sale bezig is. "Hoe dan!?" vraag ik me vaak ook nog af, waar doen ze het van? Want als relatief kleine onderneming kunnen wij ons dergelijke kortingen echt niet veroorloven.

mooie merken

Maar eigenlijk willen we dat ook helemaal niet…in onze online conceptstore vind je de mooiste items van kleine labels. Met hun producten willen ze, ieder op hun eigen wijze, de wereld een beetje mooier maken. Met een mooi design, door duurzame productie, praktische verpakkingen die door de brievenbus passen, gebruik makend van natuurlijke ingrediënten of door goede werkomstandigheden te creëren voor de mensen met wie ze samenwerken. De mensen van deze labels werken keihard om hun droom waar te maken en zijn niet gebaat om hun mooie items in de uitverkoop terug te vinden. Daarnaast staan wij achter de merken die we voor jullie hebben uitkozen en dus willen we die mooie zaken helemaal niet in de sale gooien. Neem eens een kijkje bij de labels die we in onze conceptstore hebben. We hebben geprobeerd om kort te beschrijven wat ze doen en wat ze voor moois te bieden hebben. 

 

mooie merken

 

bewust kopen

In deze tijd van massaconsumptie, plastic dat rivieren en oceanen vervuilen en landen met nog steeds barslechte werkomstandigheden om maar zo goedkoop mogelijk te produceren, probeer ik zo bewust mogelijk mijn aankopen te doen. Ik hoor wel eens dat ik een dure smaak heb, maar ik weet ook dat ik lang van mijn spullen doe, in mijn interieur maar ook van mijn kleding. Ik ben er zuinig op en als het kan dan kijk ik of het nog gerepareerd kan worden als het kapot is, of als je het niet meer gebruikt je er iemand anders blij mee kunt maken. Niets mis mee toch?

Zeker nu na de hele coronoperiode hoop ik dat meer mensen gaan nadenken over hun consumptiegedrag, bewuster kopen en letten waar het vandaan komt en hoe het gemaakt is. Ook ligt er natuurlijk een verantwoordelijkheid bij de producenten. Minder willen produceren zodat je geen overschotten hebt die je in de uitverkoopt gooit of zelfs vernietigd.  Wil je meer lezen over bewust winkelen en een duurzaam lezen. Kijk dan eens op het prachtige platform www.soulstores.com.


En ik houd echt van een goede deal hoor. Als ik iets van een groot merk aan wil schaffen  check ik ook even de diverse aanbieders. Maar ik koop bewust, en laat me niet gek maken door superhoge kortingen waardoor ik dingen aanschaf die ik eigenlijk helemaal niet zo nodig had. En ja, je vindt ook bij ons een hoekje met fijne prijsjes. Je vindt daar alleen items, waar we echt achterstonden toen we ze voor jullie inkochten, maar die helaas toch niet zo goed lopen als we gedacht hadden en al vrij lang in ons assortiment zitten. Maar verwacht bij ons geen grote sale, zoals een Black Friday of alle andere uitverkoop periodes.

 

duurzame merken

 

doen we helemaal niets?

Doen we dan helemaal niets? Nou soms … af en toe hebben we een leuke actie met bijvoorbeeld gratis verzending of een algemene korting. Vaak exclusief voor de ontvangers van de maison KOOS mail (goede reden om je direct hier aan te melden) Ook sturen we soms een klein kadootje mee omdat we zo blij zijn met jullie support en bestellingen ♡♡♡ 


Dus long story short, geen sale bij maison KOOS, maar wel hele fijne producten van geweldige labels. Koop bewust en weet dat als je (vandaag) bij een kleine ondernemer shopt, deze een happy dance doet ;-)

 

 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »